campanya d'hivern

El Forfait Mountain Pass se situa en 200 euros per a la nova temporada

El passi permet la pràctica dels esports de neu alternatius a l’esquí alpí

L'estació d'Ordino Arcalís.GRANDVALIRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira Resort també ha fet públic el preu de l’abonament Forfet Mountain Pass, que unifica l’antic Forfet Natura i el Forfet de Temporada de Vianant que fins ara existia a les estacions.

Aquest passi permet la pràctica dels esports de neu alternatius a l’esquí alpí a les estacions de Grandvalira, Ordino Arcalís, Pal Arinsal i Naturland. Els usuaris poden accedir de forma diària i sense limitacions als 27 circuits d’esquí de muntanya disponibles i als espais habilitats per a les raquetes de neu, així com a la utilització d’un total de 13 remuntadors amb una pujada i una baixada per dia.

Com a novetat, aquest abonament inclou una invitació d’un dia per esquiar en qualsevol de les estacions del país.

Segons el comunicat de Grandvalira, amb aquest passi també s’inclou el servei de socors i trasllat al centre mèdic de l’estació en cas d'accident en els circuits i pistes habilitades per a la pràctica de l’activitat. Es tracta d’un forfet vàlid tant per a la temporada d’hivern com per a la d’estiu i el seu preu és de 200 euros. El Mountain Pass es pot comprar en línia indistintament als webs de les tres estacions. Alguns usuaris s’han queixat de l’increment progressiu que ha patit aquesta modalitat, que fa uns anys no requeria de forfet i que es podia fer a les estacions de manera gratuïta, fins que el 2020 es va instaurar una tarifa de 100 euros.

El domini ha fet púbic les tarifes per a la propera temporada. Estan disponibles les tres opcions: l’Andorra Pass, el Nord Pass i el Mountain Pass. La principal novetat d’aquesta temporada és l’Andorra Pass, que inclou les tres estacions d’Andorra amb un total de 300 quilòmetres esquiables. Per a clients fidels residents a Andorra el preu és de 399 euros durant el període Early Booking (fins al 15 de novembre), mentre que els clients fidels no residents el poden adquirir per 722 euros fins al 30 de setembre, obtenint un estalvi de més d’un 25% respecte al període PVP. Pel que fa a clients nous, el preu d0aquest període inicial és de 420 euros per als residents i de 760 per als no residents.

tracking