Arrestat per enfrontar-se a una patrulla després d'una baralla

Els agents es trobaven efectuant una prevenció a la sortida i tancament d’un local nocturn d'Andorra la Vella

Agents de la policia en una actuació.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove resident de22anys va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública i l'honor després de participar en una baralla a la capital. Els fets van tenir lloc el passat dissabte 3 de setembre a les a hores de la matinada quan la policia es trobava efectuant una prevenció a la sortida i tancament d'un local nocturn d'Andorra la Vella quan es va produir una baralla entrediversespersones. En procedir a controlar els implicats en la batussa, un d'ells, l'interessat, va reaccionar de manera desproporcionada envers els agents i els va injuriar.

Detingut perpresentar un DNI falsificat a la frontera

Un home no resident de 30 anys va ser arrestat a la frontera del Pas de la Casacom a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. Els fets van tenir lloc en un control rutinari de documentació, el passat divendres 2 de setembre a les 15 hores quan l'interessat es va identificar amb un DNI fals,el qual després de fer les verificacions escaients, es va constatar que presentava una sèrie d’irregularitats en el suport, en les impressions i en les mesures de seguretat, fet que denotava que es tractava d’un document fals.

Posteriorment, en revisar altres documents entre els seus afers, també es va trobar un permís de conduir fals a nom de l’interessat. Pels fets exposats, es procedeix a la seva detenció.

Aquest no va ser l'únic arrest que va portar a terme el cos durant la setmana passada. De fet, segons el balanç policial publicat aquest dilluns, el cos de Policia ha procedit a la detenció detretzepersones durant aquesta darrera setmana (del 29 d'agost al 4 de setembre del 2022). Així, les detencions s'han dut a terme tres pels presumptes delictes contra la salut pública, set contra la seguretat del trànsit i tres per altres delictes.

tracking