Seguretat vial

Un conductor ebri amb el permís retirat fuig de la policia

L'home de 55 anys va donar una taxa d'alcoholèmia d'1,99

La policia engega demà controls de drogues i alcohol per Setmana Santa

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dilluns passat un resident de 55 anys que conduïa en estat d'embriaguesa i amb el permís de conduir retirat després de fugir dels agents al moment de ser controlat. El cos de seguretat ha informat aquest matí que el conductor va ser interceptat a les 20 hores i va donar una taxad’1,99 grams per litre de sang en la prova que se li va fer. L'home va ser arrestat a més per un delicte de contra l’Administració de Justícia pel crebantament d’una ordenança penal de suspensió del permís de conduir i per un altre contra la funció pública de desobediència per haver-se donat a l’escàpol al moment de ser controlat.

Els agents de policia van detenir en total set conductors la setmana passada per conduir ebris entre els quals hi ha un resident de 18 anys controlat el divendres passat a les 9.40 hores amb una taxa d'alcoholèmia d’1,81 i que també va donar positiu a la prova de control de tòxics salivar que se li va fer.

Vuit embolcalls de cocaïna

El cos de seguretat ha informat també de la detenció de dos residents 33 i 37 anys que van ser controlats ahir a les20.35 hores a la frontera del riu Runer quan accedien al país en un taxi amb vuit embolcalls de cocaïna amb un pes de 4,2 grams. La possessió d'estupefaents va ser el motiu d'un arrest d'un resident de 34 anys divendres passat a les 23.40 hores a la capital al carrer. L'home portava un embolcall de plàstic amb 3 pastilles que es van identificar com heroïna en la prova amb reactiu que va fer la policia i un cabdell i una cigarreta de marihuana.

tracking