DIA DE MERITXELL

Accés gratuït al Mirador de Tristaina per fer un àpat a Ordino

El telecabina de la Massana i el telefèric d'Arinsal seran de lliure entrada aquest dijous

El nou Mirador Solar de TristainaGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ordino Arcalís oferirà lliure accés al Mirador Solar de Tristainaaquest dijous 8 de setembre, amb motiu del Dia de Meritxell, a totes les persones que tinguin reserva per dinar o sopar o facin un àpat en un restaurant de la parròquia d’Ordino el mateix dia de la festa nacional, segons informa el domini en un comunicat.

Així, una vegada realitzadala reserva o l’àpat en un dels restaurants ordinencs, el mateix establiment informarà l’estació sobre el nom de la reserva i el nombre de persones que pujaran al mirador. Per la seva banda, els visitants s’hauran de dirigir a taquilles de L’Hortell per recollir les invitacions per pujar al Telecabina de Tristaina i al telecadira de Creussans, que els duran al mirador. L’horari d’aquests ginys serà de 8.30 a 17.15 hores.

La Massana

L'entrada al telecabina de la Massana i al telefèric d'Arinsal també serà lliure amb motiu de la celebració de la festa nacional. Pal Arinsal remarca que l'accés serà gratuït per "potenciar les excursions i visites a l'estació durant un dia tan especial" i recorda que els ginys permeten arribar a punts de restauració.

tracking