Caldea rep el segell 'Llum Verda' de FEDA

El distintiu acredit que el 100% de l’electricitat que consumeix Caldea prové de fonts renovables

El director general de Caldea, Miguel Pedregal i Albert MolesCaldea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El director general de Caldea,Miguel Pedregal, ha rebut aquest dimarts, de la mà del director general de FEDA, Albert Moles, el segell 'Llum Verda', que acredita que el 100% del’electricitat que consumeix Caldea prové de fonts renovables, concretament de la central hidroelèctrica de FEDA, segons informa el termolúdic en un comunicat. Així, el distintiu té una validesa de 12 mesos des d'aquest setembre.

Durant l'acte d'entrega del segell, Pedregal ha destacatque l’aposta de Caldea amb els seus clients per oferir-los unes instal·lacions verdes i menys contaminants "és absoluta i una prioritat". L'objectiu, segons destaca Caldea, ésseguir reduint el consum d’energia elèctrica, fer millores a les instal·lacions per fer-la més eficient i activar la producció pròpia d’energia, per exemple amb la instal·lació de plaques solars.

El termolúdic destaca que el62% de l’energia que s'utilitza prové de l’aigua termal. Per al funcionament de l’spa, es recupera l’aigua termal de les fonts naturals a 70 graus i es rebaixa a 34 per introduir-la a les llacunes i, a la vegada, per escalfar la resta d’espais amb el resultant d’aquesta transició de temperatura.

Per la seva banda, Moles ha recordat que la prioritat de FEDA ésl’estalvi energètic i que se segueix treballant per incrementar la producció d’electricitat nacional, comptant amb la implicació dels privats.

tracking