El col·legi Sant Ermengol celebra el seu 55è aniversari

El centre ha organitzat un programa d'activitats durant els mesos de setembre i octubre

El Sant Ermengol té un pla de contingència per tenir la màxima normalitat al centre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El col·legi Sant Ermengol ha organitzat diverses activitats per celebrar el seu 55è aniversari de la seva obertura el 1966, segons informa el centre en un comunicat. Així, l'escola clou els actes de commemoració d'aquesta data que les restriccions de la pandèmia van impedir dur a terme l'any passat i durant els mesos de setembre i octubre, el col·legi acollirà diverses activitats pensades per a tota la comunitat educativa i, algunes, obertes a la societat andorrana.

En aquest sentit, els actes de celebració d'aquest aniversari començaran el dimecres 14 de setembre a les 11.00 hores amb l'espectacle infantil "Que peti l'escola!" a càrrec del grup d'animació Xip Xap adreçat als alumnes d'infantil i primària del col·legi. Pel 21 de setembre, a les 19.30 hores, el centre educatiu ha organitzat una eucaristia d'acció de gràcies a l'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella, presidida per l'arquebisbe d'Urgell i president del PatronatRector, Joan-Enric Vives, oberta a tothom.

Per altra banda, el col·legi informa que els agents de circulació de la capital, així com el cos de policia i els bombers d'Andorra, també se sumen a la celebració de l'aniversari. Per això, el centre ha organitzat una visita al col·legi el 27 de setembre a partir de les 9.30 hores on els agents dels cossos de seguretat acudiran amb els seus vehicles al Sant Ermengol.

El 3 d'octubre, coincidint amb la data d'obertura de l'escola, tindrà lloc l'acte institucional que comptarà amb la presència dels representants del PatronatRector, de les principals autoritats del país i entitats socials i també dels docents i personal del col·legi. Així mateix, el 14 d'octubre, l'escola obrirà les portes per emetre en directe el programa "Els matins de la Nacional" deRTVA. El 17 d'octubre, a les 20.30 hores, tindrà lloc el castell de focs artificials des del pati de l'escola i el 28, es posarà fi al programa d'activitats amb la tradicional festa de Sant Ermengol, festivitat en honor al seu patró, destaca el col·legi.

tracking