AFERS SOCIALS

Espot i Pallarés inicien les trobades amb les associacions

El cap de Govern i la ministra tenen previst reunir-se amb una trentena d’entitats

Reunió amb la Federació de la Gent GranSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, han iniciat avui una ronda de trobades amb el teixit associatiu del país, segons informa l'executiu en un comunicat. Així, al llarg de les properes setmanes, Espot i Pallarés tenen previst reunir-se amb una trentena d’entitats de diferents sectors del teixit social d’Andorra.

En aquesta primera trobada a l’Edifici Administratiu del Govern, el cap de Govern i la ministra s’han reunit amb els representants de la Federació de la Gent Gran del Principat d’Andorra i també amb l’associació Projecte Vida.

L'executiu assenyala que la voluntatde les diferents reunions és refermar el suport de l'administració després d’un període complex i marcat per les restriccions a causa de la pandèmia de la covid-19. En les trobades, Xavier Espot i Judith

Pallarés també podran conèixer de primera mà les necessitats dels col·lectius, així com recollir informació en relació amb les seves demandes. Així també es fa seguiment de les reunions que des del Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat s’han organitzat periòdicament amb les entitats andorranes.

tracking