El projecte de la reforma de la gossera costarà 19.600 euros

La rehabilitació de l’església de Santa Bàrbara d’Ordino la farà l’arquitecte Enric Dilmé per un import de 10.500 euros

Sílvia Calvó i Xavier Espot durant la visita institucional a la gossera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern va aprovar aquest dimecres la selecció del professional de l’arquitectura encarregat de dur a terme els treballs de redacció del projecte i direcció de les obres de reforma de la gossera oficial. Així, el concurs públic ha estat per Esther Pascal per un import de 19.593,75 euros.

En aquest sentit, elprojecte, que té la voluntat de millorar els espais on estan els gossos, haurà de contemplar millores a les instal·lacions existents, tant de les gàbies com dels espais exteriors, i l’ampliació de la caseta existent a fi de dotar-se d’uns millors espais per al personal, per l’atenció al públic i nova sala de cures.

Rehabilitació de l'església de Santa Bàrbara

L'executiu ha aprovat l'adjudicació de la redacció del projecte ila direcció d’obra de la rehabilitació de l’església de Santa Bàrbara d’Ordino a l’arquitecte Enric Dilmé, per un import de 10.500 euros. El termini d’execució dels treballs és de quatre setmanes.

Així, aquests treballs, segons va informar ahir el ministre Jover, inclouen el projecte constructiu i la direcció de la intervenció que haurà d’incloure la revisió del drenatge perimetral, la reforma de les instal·lacions elèctriques i d’enllumenat i la reparació de la totalitat de revestiments i cobriments.L’església de Santa Bàrbara d’Ordino està inclosa a l’Inventari general del patrimoni cultural com a Bé d’Interès Cultural.

tracking