DIADA DE MERITXELL

López insta al Govern a “seure en una taula” per negociar la pujada salarial

El líder del PS celebra el discurs de la síndica, però lamenta que l'executiu no hagi convocat cap reunió del Consell Econòmic i Social

Diada de Meritxell

Diada de MeritxellFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El president del grup parlamentari socialdemòcrata ha instat a l'executiu a "seure a una taula" per negociar fórmules per fer front a la pèrdua de poder executiu. En concret, López ha lamentat que l'executiu no hagi convocat encara el Consell Econòmic i Social, per començar a treballar en l'acord social per als salaris que elmateixcap de Govern, Xavier Espot, va instar abans de les vacances d'estiu. "Som un exemple d'oposiciócol·laboradora, que vol posar-se al costat del Govern i pactar" ha defensat López.

Les paraules del socialdemòcrata han arribat després del discurs de la síndica, RoserSuñé, el qual ha estat rebut amb bons ulls a les files del PS. "Compartim les paraulesen bona part, és un moment per sumar esforços", i continua, "són termes en els quals en sentim còmodes, però no és la forma de fer política del senyor Espot", ha sentenciat.

D'altra banda, López haallargat la màa l'executiu per obrir un diàleg, tambéamb relació alspropers pressupostos, tot i que el president del PS haassenyalatque ara per ara veu difícil que el seu partit no presenti una esmena a la totalitat als comptes que presentarà l'executiu en unes setmanes.

tracking