CULTURA

El cineclub de les Valls torna encara tocat per la pandèmia

Les projeccions seran els dimecres a la capital, però a les 21 hores

Les projeccions comencen dimecres.arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cineclub de les Valls torna aquest dimecres a l’activitat amb la projecció de la primera de les vuit pel·lícules programades per a l’últim trimestre de l’any. En concret, seran les últimes projeccions d’aquest 2022, les quals es faran entre el setembre i el novembre, deixant el desembre buit. És una de les conseqüències derivades de la pandèmia, que va suposar un impacte econòmic important per a l’associació cultural. La vicepresidenta de l’entitat, Assumpció Lluís Pons, reconeix que encara avui en dia el cineclub “està en perill d’extinció” a causa de la baixada d’assistents arran de la pandèmia. En aquest sentit, la vicepresidenta assegura que des de la nova junta es vol donar un impuls a l’entitat amb noves projeccions i facilitant també al públic poder assistir als visionaments. Per aquest motiu, enguany s’ha decidit avançar l’horari mitja hora i iniciar les sessions a les 9 de la nit. El que sí que es manté és la ubicació, el teatre comunal d’Andorra la Vella.

Pel que fa als preus, Lluís recorda que es tracta de preus molt assequibles, que van des dels tres fins als cinc euros. Així, els socis del cineclub (els quals paguen una quota anual de 35 euros), els joves i els majors de 65 anys paguen tres euros, mentre que per al públic general l’entrada té un cost de cinc euros. Cal destacar que l’entrada només es pot comprar a la taquilla del teatre a partir de mitja hora abans de les projeccions.

La primera nit es projectarà Boiling Point, un gastro-thriller que narra la història de la cuina d’un restaurant de luxe. En concret, els fets tenen lloc en una de les nits més complexes en qualsevol restaurant, com és la nit de Cap d’Any, a la qual cal sumar l’aparició inesperada d’un inspector per comprovar que tots els processos es duen a terme seguint els protocols establerts.

tracking