educació

Comunicació i Psicologia, bàtxelors a la Universitat Europea

Les titulacions començaran a impartir-se a partir del mes de gener de l’any vinent

Sant Julià de Lòria, centre dels estudis universitaris al Principat.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La Universitat Europea, amb seu a Sant Julià de Lòria i especialitzada en ensenyança superior en línia, amplia l’oferta educativa a partir de l’any vinent. Segons van detallar al Diari fonts del centre, a partir del gener començaran a impartir-s’hi els graus de bàtxelor de Comunicació i Psicologia. L’objectiu de la direcció és assolir en el primer any la xifra de 15 matriculats entre les dues titu- lacions.

Les titulacions encara no han estat aprovades pel consell de ministres, però aquestes mateixes fonts van afirmar que és previst que rebin l’aval de l’executiu i es publiquin al BOPA en les properes setmanes. La Universitat Europea ha decidit impulsar aquests nous títols perquè considera que reforçaran l’oferta de formació que ja s’imparteix al centre, establert a Andorra des del desembre del 2019.

Actualment, al centre es poden cursar en línia els bàtxelors de Dret, Administració d’Empreses, Humanitats i Llengua Catalana. L’any vinent començaran a impartir-s’hi els màsters, que ampliaran la formació en aquests quatre camps del saber. La Universitat Europea té un centenar d’alumnes de bàtxelor i dos en els cursos de doctorat.

El model docent de la Universitat Europea és més flexible que el de les institucions d’educació superior clàssiques. Els alumnes no estan obligats a matricular-se simultàniament a més d’una matèria i totes les assignatures tornen a impartir-se cada dos mesos, entre el gener i el maig. La majoria d’alumnes del centre són persones amb responsabilitats laborals i personals que els impedeixen de seguir un curs en una universitat convencional.

La Universitat Europea considera molt fluides les relacions amb l’administració andorrana i espera poder-les intensificar en el futur.

NOVETATS

Més bàtxelors

La Universitat Europea començarà a impartir dos nous graus de bàtxelor a partir del gener: Comunicació i Psicologia.

L’aval de govern

Les noves titulacions encara han de rebre l’aval del consell de ministres, que si no hi ha cap imprevist arribarà en les properes setmanes.

Els màsters

Els graus de màster també és previst que comencin a oferir-se a partir de l’any vinent.

tracking