Gastronomia
Sopar inaugural de l'Andorra Taste
L'esdeveniment gastronomic dona el tret de sortida amb un menú preparat per xefs del país
La primera edició de l'Andorra Taste ha donat el tret de sortida aquesta nit amb el sopar inaugural. El menú ha estat elaborat pels xefs andorrans per tal de donar a conèixer als ponents i premsa internacional la cuina del país. L'esdeveniment ha tingut lloc al restaurant Can Manel d'Andorra la Vella i ha comptat amb la participació a cuina del xef CarlesFlinch; José AntonioGuillermodel restaurantOdettiBistro;VictoriaKemereri Pablo Pérez deKökosnøt, i AlexisEstopiñánde la PastisseriaEstopiñán. El cap de Govern, Xaiver Espot, ha estat present a l'acte juntament amb el ministre de Turisme, Jordi Torres i la cònsol major d'Escaldes, Rosa Gili.
L'Andorra Taste comença demà i s'allargarà fins diumenge amb trobades culinàries a Borda Raubert, el Diamant EspaiGastronòmic, elrestaurantles Pardines 1819 i el restaurantIbaya, amb l'objectiu de donar a conèixer la gastronomia d'alta muntanya.