Gastronomia

Sopar inaugural de l'Andorra Taste

L'esdeveniment gastronomic dona el tret de sortida amb un menú preparat per xefs del país

Sopar inaugural de l'Andorra TasteFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La primera edició de l'Andorra Taste ha donat el tret de sortida aquesta nit amb el sopar inaugural. El menú ha estat elaborat pels xefs andorrans per tal de donar a conèixer als ponents i premsa internacional la cuina del país. L'esdeveniment ha tingut lloc al restaurant Can Manel d'Andorra la Vella i ha comptat amb la participació a cuina del xef CarlesFlinch; José AntonioGuillermodel restaurantOdettiBistro;VictoriaKemereri Pablo Pérez deKökosnøt, i AlexisEstopiñánde la PastisseriaEstopiñán. El cap de Govern, Xaiver Espot, ha estat present a l'acte juntament amb el ministre de Turisme, Jordi Torres i la cònsol major d'Escaldes, Rosa Gili.

L'Andorra Taste comença demà i s'allargarà fins diumenge amb trobades culinàries a Borda Raubert, el Diamant EspaiGastronòmic, elrestaurantles Pardines 1819 i el restaurantIbaya, amb l'objectiu de donar a conèixer la gastronomia d'alta muntanya.

tracking