Turisme

Més de 100.000 visitants a Grandvalira i Ordino Arcalís aquest estiu

El Mirador Solar de Tristaina ha rebut més de 63.000 persones i el Mon(t) Magic i el Camp de Golf de Soldeu 41.000

Visitants al Mirador de Tristaina aquest estiuGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les estacions de Grandvalira i Ordino Arcalís tanquen la temporada d'estiu amb més de 100.000 visitants, segons s'informa en nota de premsa. En aquest sentit, 63.000 persones han passat aquest estiu pel Mirador Solar deTristaina, mentre que el conjunt delMon(t)Magici el Camp de Golf de Soldeu ha rebut 41.000 visitants. El director general de GrandvaliraResorts,JuanRamónMoreno, destaca que ha estat la temporada "més completa que mai hem tingut a l'estiu".

L'activitat a aquestes dues estacions encara s'allargarà un mes més, amb les tres noves activitats estrenades aquest any alMon(t)MagicFamilyParkobertes els caps de setmana i festiusfins el12 d'octubre. Per la seva banda, el golf Soldeu ho estarà fins al 25 de setembre. Pel que fa a Ordino Arcalís, el Telecabina deTristainaobrirà els caps de setmana i entre setmana s'obrirà la carretera de la Coma per poder accedir al Mirador deTristaina. El telecadira deCreussans, que també permet accedir al mirador, continuarà obert fins a l'1 d'octubre, igual que el restaurant deLaComa.

Amb tot, el director general delressortespera amb "optimisme" la temporada d'hivern, "i més una temporadaen quèestrenem la integració total de les estacions andorranes", amb la recent incorporació de Pal Arinsal.

tracking