actuació a la duana

Una operació policial acaba amb 23.000 paquets comissats

Empresonada una dona que duia la mercaderia amagada en un doble fons

Tabac amagat al cotxe.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dimecres a la nit una dona no resident de 46 anys per contraban de tabac que va ingressar ahir al centre penitenciari i va comissar 22.920 paquets en una operació antifrau ordenada per la Batllia, segons va informar en un comunicat.

L’arrestada va ser interceptada a la duana del riu Runer pels agents del grup de fronteres quan es disposava a abandonar el país i en l’escorcoll del vehicle que conduïa els agents van trobar 2.250 paquets de tabac amagats en un doble fons sota els seients del cotxe, un Mercedes classe A amb matrícula espanyola. La mercaderia intervinguda tindria un valor aproximat d’uns 8.000 euros.

El cos de seguretat va assenyalar que arran de la detenció i en el marc de l’operació contra el contraban i blanqueig de capitals es va escorcollar la matinada de dijous un establiment de Sant Julià que presumptament estaria implicat en el subministrament de la mercaderia il·legal i es van intervenir 20.670 paquets de tabac en un magatzem.

En total, 22.920 paquets de contraban han estat comissats en aquesta operació, una de les més importants dels darrers mesos, per un valor que fa que no sigui considerada una infracció administrativa –castigada amb multa– i passi a ser delicte, que pot implicar una pena de privació de llibertat.

Caixes amb els paquets de tabac.

tracking