El PS s'oposa a regular el coliving

El grup considera que és precaritzar l'habitatge

El conseller general del PS, Carles Sánchez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup parlamentari socialdemòcrata ha presentat una vintena d'esmenes al projecte de llei d'economia digital. Els socialdemòcrates s'oposen a la regulació del coliving (espais comuns complementaris). En aquest sentit, el conseller Carles Sánchez ha recordat que "no volem precarietat sinó solucions estructurals" per a l'habitatge. "Creiem que aquest no és un model per implantar a Andorra", ha explicat Sánchez.

El PS aposta també per una homologació internacional del teletreball, en previsió de la futura directiva europea en aquesta matèria. Per aquesta raó ha introduït esmenes per defensar el dret a la negociació col·lectiva i a la formació dels treballadors, de manera que no sigui només l'empresa la que pugui regular via reglament intern aquesta qüestió. Elssocialdemòcratess'oposen també a crear una autorització pròpia per als anomenats nòmades digitals, "que han de seguir el circuit de qualsevol altre treballador", ha assenyalatSalazar.

El conseller general RogerPadreny, per la seva banda, ha indicat que amb les esmenes del seu grup persegueixen garantir l'interès general. "Economia digital sí, però responent sempre a l'interès general", ha emfasitzat.

tracking