Espot tracta l'acord d'associació amb Hongria

El cap de Govern i la ministra Ubach va mantenir ahir diverses trobades bilaterals en el marc de l'Assemblea General de les Nacions Unides

Espot reunit amb la presidenta d'Hongria, Katalin NovákGovern

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cap de Govern, Xavier Espot, va reunir-se ahir amb la presidentad'Hongria, Katalin Novák per tractar l'acord d'associació amb la UE. En nota de premsa, l'executiu informa que Espot va exposar a la presidenta la importància de tractar els dossiers més polítics aquest semestre. Per la seva banda, Novák va manifestar la voluntat de col·laborar amb Andorra en els diferents aspectes de la negociació. A més, es va celebrar el conveni per evitar la doble imposició entre els dos països, ja ratificat per part del Principat i que es ratificarà per part d'Hongria en els propers mesos.

L'agenda d'ahir a l'Assemblea General de les Nacions Unides també va incloure una reunió del cap de Govern i la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, amb el president de Kazakhstan,Kassym-JomartTokayev, per acordar impulsar les negociacions per a un conveni per eliminar la doble imposició (CDI). Es tractaria del primer amb un país de la regió d'Àsia central.

Ubach es reuneix amb els seus homòlegs a Estònia i Costa Rica

Ubach també va tractar amb el seu homòleg a Estònia,UrmasReinsalu, la col·laboració entre els dos països en qüestió de digitalització. Els ministres van coincidir en la possibilitat de cooperar en la ciberseguretat. A més,Reinsaluva manifestar el seu suport en la negociació amb la UE.

D'altra banda, la ministra va reunir-se amb el nou ministre de Relacions Exteriors de Costa Rica,ArnoldoAndréTinoco, amb qui va acordar impulsar la col·laboració sobre el canvi climàtic ibiodiversitat.

Ubach amb el seu homòleg a Estònia, Urmas Reinsalu

tracking