detencions

La víctima d'una agressió ha de ser traslladada a Barcelona

Detenen un jove de 24 anys per ferir un altre home, que està ingressat a Barcelona

Dos vehicles de la policia.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La matinada de diumenge la policia va detenir a Andorra la Vella un jove de 24 anys (no resident) acusat d’haver propinat un cop de puny a un altre home a les portes d’un local d’oci. La víctima havia patit “ferides importants al cap” i després que fos atès a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell van recomanar el seu trasllat en helicòpter a un centre sanitari de Barcelona, on evoluciona favorablement de les lesions. Segons va explicar la policia, es va requerir la presència del cos per una baralla i, un cop al lloc, van trobar la víctima estesa a terra. Segons la declaració dels testimonis, el detingut hauria propinat un cop de puny a la cara de la víctima, que es va desplomar al terra. L’arrestat va ser controlat als voltants del lloc dels fets per un presumpte delicte contra la integritat física.

Aquesta va ser una de les catorze detencions de la setmana passada, onze de les quals per delictes contra la seguretat de trànsit motivats per la ingesta d’alcohol per sobre dels límits legals. A l’interior d’un local d’oci, i la matinada de divendres a dissabte, van ser detinguts dos joves residents de 26 i 23 anys, respectivament, com a presumptes autors dels delictes contra la funció pública –desobediència– (ambdós) i contra l’honor –injúries– (el primer). Segons va explicar el cos d’ordre, agents del cos estaven realitzant un control d’estupefaents a l’interior de l’establiment i els dos arrestats van mostrar una actitud “poc col·laboradora”, desobeint les ordres donades pels funcionaris policials i resistint-se al control. Un d’ells va proferir, a més, injúries greus als agents.

SEGURETAT EN EL TRÀNSIT

Quant a les detencions per delictes contra la seguretat en el trànsit, quatre es van produir després que els conductors protagonitzessin accidents amb danys materials. Van ser un home de 64 anys, amb una taxa d’1,38, un jove de 27, amb una taxa d’1,78, una dona de 46 anys que va donar un positiu de 0,91 grams per litre de sang, i un home de 41 anys amb la més elevada: 1,80 grams per litre.

No obstant això, el rècord de la setmana va ser el d’un home de 48 anys, no resident, que es va sotmetre a l’alcoholímetre en un control rutinari i que multiplicava per més de quatre la taxa permesa, amb 2,07.

tracking