El PS presenta una proposta per millorar les condicions dels subcontractats

Salazar considera que les condicions laborals "no es poden controlar" pel Servei d'inspecció de treball

Judit SalazarFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El partit socialdemòcrata ha presentat avui una esmena per modificar la Llei de relacions laborals. L'objectiu de la proposta, segons ha informat lapresidenta suplementdel partit JudithSalazar, és garantir les condicions laborals mínimes a tots els treballadors, independentment de l'establert en el seu contracte. Els socialdemòcrates donen resposta així a la demanda feta pel cap de Govern, Xavier Espot, al Consell General en referència a la proposta de solucions entorn la problemàtica amb les subcontractacions.

En aquest sentit,Salazarha assenyalat que malgrat la normativa andorrana, les condicions laborals en què es troben els treballadors d'empreses foranes subcontractades "no es poden controlar" per part del Servei d'inspecció de treball d'Andorra.

Tanmateix, el primer secretari del PS Gerard Alís ha apuntat que l'autorització de treball prevista per la normativa s'està convertint "en un colador per defugir la normativa andorrana". A més, ha afirmat que s'està fent un "mal ús" de l'autorització, ja que genera "competència deslleial" a les empreses del país.

tracking