Arrestats cinc homes per furtar perfums i tabac per valor de 3.200 euros

El grup organitzat realitzava els robatoris en establiments de l'eix comercial d'Andorra la Vella i d'Escaldes-Engordany

La policia els va trobar 55 perfums i 45 paquets de tabac, entre d'altresPOLICIA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha detingut aquest cap de setmana cinc homes per diversos furts de mercaderies en establiments de l'eix comercial d'Andorra la Vella i d'Escaldes-Engordany, segons informa el cos en un comunicat. En aquest sentit, va ser un sergent major fora de servei qui dissabte al migdia va detectar els moviments sospitosos dels detinguts que formen part d’un grup organitzat, i va avisar el responsable de patrulles per a fer-ne el seguiment.

Així, la policia va detectar que els homes portaven un model de bosses de tipus bandolera que els delinqüents acostumen a folrar per la part interior amb paper d’alumini. Després es dividien en dos grups, entraven i sortien de comerços, i es trobaven de tant en tant al carrer per anar-se canviant de roba i complements totalment o parcial per tal que fos més difícil identificar-los.

En el moment en què els agents van tenir tot el grup localitzat al costat dels seus vehicles, es va procedir a controlar els cinc individus. En el control se'ls va trobar55 perfums, 45 paquets de tabac, jaquetes i bosses folrades amb paper d’alumini, així com estris que se solen fer servir per cometre furts de mercaderies, com tallaungles, alicates i imants per treure les alarmes als productes. El material sostret té un valor superior als 3.200 euros, segons assenyala el cos de seguretat.

Els delinqüents, amb nombrosos antecedents,segons confirma la policia, van arribar a Andorra pel Pas de la Casa. El cos assenyala que aquests tipus de grups acostumen a entrar i sortir del país el mateix dia i el seu modus operandi, així com les eines que utilitzen per fer-ho sol estar molt estudiat.

tracking