Controlat amb una navalla de més de set centímetres al carrer

Detingut un home per donar cops de puny al parabrisa d'un cotxe

Agents de la policia en una actuació.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va arrestar un home no resident de29anys la matinada de divendres a dissabte a Andorra la Vella com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat col·lectiva per dur una navalla amb una mida superior a la permesa.

La detenció va tenir lloc durant un control rutinari dels agents que patrullaven pel carrer.De resultesd'aquest, el cos va identificar el detingut i en fer-li la palpació de seguretat per visualitzar si portava alguna cosa a sobre, li van trobar una navalla de més de 7 centímetres, el port de la qual és prohibit, segons ha informat la policia.

Una altra detenció va ser la de lamatinada de diumenge quan Policia també va arrestar un home no resident de 29 anys com a presumpte autor d’un delicte de danys. Els agents van ser alertats a la sortida d’un local d’oci nocturn perquè una persona hauria donat un cop de puny al parabrisa d’un cotxe causant importants danys al vehicle. Quan el van localitzar prop del lloc dels fets per procedir a la seva detenció, l’home va reaccionar de manera desproporcionada.

Per altra banda, la matinada de dissabte, la Policia va arrestar un home resident de 20 anys com a presumpte autor dels delictes contra la integritat moral, l’honor i la llibertat per injúries i amenaces als agents després que se’ls requerís per una baralla a la sortida d’un local d’oci nocturn.

tracking