MÚSICA

L'Ambaixada de França col·labora al VII Cicle Cambra Romànica

La 7a edició organitzada per l'associació Amics del Cambra Romànic comptarà amb sis concerts i recupera les capelles de la parròquia, la coca i la xocolata

Presentació del VII Cicle Cambra Romànica a MeritxellAssociació Amics del Cambra Romànica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació Amics del Cambra Romànica ha presentat aquesta tarda el VII Cicle Cambra Romànica, que reunirà sis concerts de música de cambra durant la tardor del 2022 amb la col·laboració del’Ambaixada de França a Andorra per primera vegada iamb la Fundació ONCA pel concert inaugural a Meritxell ques’engloba en el leitmotiv “la passió” que marca tots els concerts d’aquesta temporada, segons informa l'associació en un comunicat. Així, les actuacions tindran lloc a lesesglésies de Canillo, el Tarter, Soldeu i el Santuari de Meritxell. Les propostes inclouen els dos guanyadors ex-aequo del 2n premi del IV Concurs Internacional Cambra Romànica del 2022, un quintet de vent fusta i de vent metall, així com un concert líric, l’orquestra de cambra barroca de Toulouse, l’ONCA i el quartet de corda Cosmos Quartet amb Lluís Claret de violoncel·lista convidat.

A més, segons ha explicatClara Pladevall, presidenta de l’Associació Amics del Cambra Romànica, en roda de premsa, s'ha pogut recuperar la coca i la xocolata pròpies del cicle així com retornar a lescapelles petites de Soldeu i el Tarter.

Per altra banda,l'entitat recorda l’edició d’enguany incorpora el pagament d’entrades a 15 euros en tres dels concerts, que seran amb una entrada reduïda pels socis, i que la col·laboració amb RTVA permetrà que els concerts es puguin retransmetre posteriorment a la televisió andorrana.

tracking