CIRCULACIÓ

Cues de sortida per Espanya

Les retencions a la frontera han arribat als 2 quilòmetres aquest matí i també hi ha trànsit dens a la xarxa viària andorrana

Trànsit dens a la frontera hispanoandorranaMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les retencions han estat les protagonistes d'aquesta jornada amb motiu de la festivitat a Espanya que ha aplegat l'arribada de turistes al llarg del dia. En aquest sentit, el departament de Mobilitat alertava de cues a la carretera general 1 a l'avinguda Tarragona en sentit sud ia la sortida del Principat per la frontera hispanoandorrana durant aquesta tarda fins les nou de la nit.

Per altra banda,Mobilitat també alertava de la previsió de complicacions de trànsit aquesta tarda amb motiu de la celebració de diferents esdeveniments esportius i socials al centre del país. Així mateix, recorden que l’aparcament del Parc Central està actualment tancat amb motiu de la Fira. Per això, recomanen consultar abans l'estat del trànsit i valorar la possibilitat de fer-ho a peu o en transport públic.

Retencions de dos quilòmetres a la frontera

Aquest matí les cues a la N145 s'han començat a detectar a les 11.30 hores, amb retencions que han arribat fins als 2 quilòmetres i s'han acabat a les 12.40 hores, segons ha informat el departament de Mobilitat. A més, també hi ha hagut trànsit dens a l'avinguda Francesc Cairat, a la General 1 a Sant Julià de Lòria en sentit nord, i a l'avinguda Tarragona en ambdós sentits de la marxa.

tracking