El PS demana per l'estat de l'antiga ambaixada d'Andorra a Brussel·les

El grup parlamentari no descarta "demanar responsabilitats a qui pertoqui"

El conseller socialdemòcrata Jordi FontFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conseller general socialdemòcrata Jordi Font ha entrat a tràmit una bateria de preguntes amb relació a l'antic edifici de l'ambaixada d'Andorra a Brussel·les. La pregunta arriba després del debat que es va mantenir al respecte en relació a la desafectació de l'edifici.

En nota de premsa el PS assegura que van quedar "esgarrifats" en llegir l'informe que justificava la desafectació de l'edifici i amb aquestes preguntes volen ajudar a "aclarir l'estat en què es troba l'edifici i esvair la preocupació pel que semblaun actede deixadesa total per part de l'estat andorrà en un edifici catalogat d'històric".

En aquest sentit, els socialdemòcrates s'interessen pel projecte arquitectònic o d'enginyeria per a les obres de manteniment i de refacció de l'edifici; qui és el tècnic que l'ha elaborat; quan es preveu fer l'adjudicació dels treballs, i el calendari previst d'execució de les obres. A més, es vol conèixer el pressupost de l'execució dels treballs i a quin ministeri s'imputa les despeses. En confirmar-se la manca de manteniment de l'edifici, alerten que no descarten "demanar responsabilitats a qui pertoqui".

tracking