Govern

Gallardo presenta l'oferta econòmica a París

El ministre ha establert contactes amb representants del sector econòmic, innovació, digital, salut, e-sports i consultoria

Visita de Gallardo a París

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, i president d'AndorraBusiness, Jordi Gallardo, ha mantingut aquest dimarts i dimecres diverses reunions empresarials a París amb representants del sector econòmic, innovació, digital, salut,e-sportsi consultoria. El programa de sessions de treball, organitzades per AndorraBusiness, ha inclòs una trobada amb el director de la Cambra de Comerç de França, AntonyValentini. Gallardo l'ha considerat una "bona oportunitat per explicar en quins moments de diversificació econòmica es troba el país i les seves oportunitats", segons apunta l'executiu en nota de premsa.

Tanmateix, el ministre ha visitat el director general dePariSantéCampus,AntoineTesnière, referent en l'àmbit empresarial de la salut digital, per abordar el seu model i els trets característics que es podrien aplicar a Andorra. Gallardo també ha donat a conèixer els darrers projectes del país i les oportunitats d'inversióa Andorra en entrevistes concedides a mitjans de comunicació del país gal.

tracking