MOBILITAT

Espanya farà un estudi de millora de la N-260 entre La Seu i Adrall

El ministeri espanyol licita un contracte per redactar el projecte per 1 milió d'euros

El tram que es vol millorar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana espanyol (Mitma) ha licitat el contracte de serveis per redactar un estudi informatiu sobre el condicionament i les variants a la nacional 260, l'eix pirinenc, concretament el tram deLaSeu d'Urgell a Adrall, la nacional 145. El pressupost de lalicitacióés d'un milió d'euros, segons informa el ministeri de l'executiu espanyol en un comunicat.

L'eix pirinenc d'aquesta zona suporta una elevada intensitat de tràfic, una mitjana diària de 15.000 vehicles i en alguns pics estacionals, com el mes d'agost, poden arribar a ser fins a 22.000. A més, l'executiu assenyala que les característiques de la infraestructura amb trams en travessia,edificacions confrontants,nombrososaccessosdirectes i interseccions motiva la necessitat de fer una millora de la carretera.

Per això, l'objecte d'estudiinformatiuserà definir i comparar diferents alternatives per millorarla N-260entre els quilòmetres 227,600 i 234 corresponents al tram entreLaSeu d'Urgell i Adrall, ja sigui aprofitant la infraestructura existent, peròcondicionant-lao bé plantejant variants de traçat on sigui necessari. Aquest estudi informatiu servirà de base a un expedient d'informació pública i a un tràmit d'avaluacióde l'impacte ambiental amb l'objectiu de poder seleccionar l'alternativa més adequada.

tracking