segueix a casa

La nena assetjada al col·legi Janer anirà al María Moliner

La família de la menor ha demanat el trasllat a la conselleria de l’ambaixada espanyola

L'edifici del col·legi Janer.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nena de 14 anys que va denunciar que patia assetjament pels seus companys de classe del col·legi Janer serà traslladada a un altre centre del mateix sistema educatiu espanyol, el col·legi María Moliner. Les altres opcions eren la Sagrada Família o el Sant Ermengol. Encara que el protocol que té activat el ministeri d’Educació desaconsella el trasllat de les víctimes de bullying, ha estat la família de la menor qui ho ha demanat, segons va explicar la consellera d’Educació de l’ambaixada d’Espanya, Dolores López. L’alumna continua sense assistir a classe en espera que es materialitzi la decisió.

La consellera va comentar que l’àrea d’Inspecció del ministeri andorrà està estudiant aquest cas, el qual, va precisar, ja estava sent seguit pels responsables educatius del Janer abans que es presentés la denúncia.

López va precisar que el canvi de centre encara no s’ha efectuat però va insinuar clarament que es donarà una resposta positiva a la demanda dels pares.

També es va referir a aquest afer el ministre d’Interior –que ahir va substituir Eric Jover com a portaveu–, Josep Maria Rossell, que va remarcar que l’executiu desitja que hi hagi una comunicació més directa entre els centres educatius i els responsables del ministeri d’Educació per actuar en els casos d’assetjament escolar.

tracking