La policia deté un home per amenaçar amb una navalla

Els fets van tenir lloc dijous passat a la nit als voltants d’una benzinera d’Encamp

La policia va detenir l'home a la carretera dels Cortals.F. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home resident de 49 anys va ser detingut dijous a la nit per amenaçar-ne un altre amb una navalla de vuit centímetres durant una discussió. L’enfrontament va tenir lloc als voltants d’una benzinera d’Encamp després d’un incident de circulació, segons testimonis. En arribar al lloc dels fets, els agents van constatar que el presumpte autor de les amenaces havia escapat, sent localitzat més tard conduint el seu vehicle a la carretera dels Cortals. La policia va trobar la navalla a l’interior del cotxe i en el moment del control, l’home va donar positiu amb una taxa d’1,52 grams d’alcohol per litre de sang, segons s’informa en nota de premsa. Se l’acusa d’un delicte contra la seguretat col·lectiva i contra la llibertat.

D’altra banda, la mateixa nit de dijous en un control rutinari, la policia va arrestar un altre home, no resident de 54 anys, per un positiu d’alcoholèmia de 2,37 grams d’alcohol per litre de sang.

A més, aquesta setmana s’han produït altres dues detencions per alcohol al volant. La matinada de dijous, un home resident de 43 amb una taxa de 0,88, i dilluns, una dona resident de 38 anys amb una taxa de 0,87. El mateix dilluns també es va arrestar un jove de 19 anys per positiu a la prova de tòxics. Tots ells van ser controlats en parades rutinàries, segons va informar el cos de policia.

tracking