Andrés Bustos i Pilar Eliz, guanyadors dels 21km de l'OTSO Trail Dog

L’edició d’enguany ha comptat amb un centenar de corredors i ha comptat amb un estand solidari de l’entitat GosSos

Els podis de la tercera edició de la 3a OTSO Trail Dog d'EncampComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andrés Bustos amb el seu gos Nut i Pilar Eliz amb Neo han sigut els guanyadors generals en masculí i femení de la cursa de 21 km de la 3a OTSO Trail Dog d’Encampa amb un temps respectiu de 3 hores 52 minuts i 7 segons i 3 hores 56 minuts i 16 segons, segons informa el comú encampadà en un comunicat. Pel que fa als altres recorreguts, en el de 12 km els guanyadors generals en masculí i femení han estat: Marc Saura amb la seva gossa Nala i Sandra Atienza amb Inuu. I en

la de 7 km, Matias Cesar amb Brisa i Núria Areny amb Lua.

L'entrega de les copes als tres guanyadors en la categoria masculina i femenina de les classificacions sènior (de 18 a 40 anys) i veterà (a partir de 40 anys), per a cada recorregut (7, 12 i 21 km) l'han dut a terme la cònsol major, Laura Mas, el conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, i els consellers Nino Marot, André Riba i Joan Marc Pifarré.

La corporació destaca que abans dels podis s’ha dut a terme un sorteig entre tots els inscrits on els afortunats han rebut diferents obsequis de material esportiu. Per altra banda, totes les activitats, sortides i arribades de les curses s’han fet des de la plaça dels Arínsols, on també hi ha hagut un estand amb venda de material per a les mascotes i un espai dedicat a l’associació GosSos, entitat solidària a la qual ha anat destinada un euro de cada inscripció.

Exihibició dels guies canins

El grup de guies canins dels Bombers, dels Banders i de la Policia d'Andorra va participar amb els gossos en les diverses curses de la tercera edició de l'OTSOTrailDog a Encamp. El cos assenyala que l'esdeveniment ha servit com un entrenament més, a la vegada que han volgut mostrar el compromís de la Policia amb l'esport i la cura dels animals.

La corporació encampadana va anunciar que ahir dissabte 15 d'octubre a les 16 hores els diferents cossos farien demostracions de rescat i d'altres tasques que desenvolupencada diaamb els gossos del cos. L'espai on va tenir lloc va ser a la plaça delsArínsolsde la parròquia.

El grup caní de la policia

tracking