Detingut per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues

El conductor va donar positiu en el control d’alcoholèmia, amb una taxa d’1,7

Uns agents de policia en una imatge d'arxiu.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dissabte passat un resident de 34 anys per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues. En concret, l’infractor va donar 1,70 a la prova d’alcoholèmia, en un control que es va dur a terme a les 5.42 hores. A més, durant el control també va donar positiu per consum de drogues. L’informe setmanal de la policia també va destacar que el mateix conductor portava dos grams de marihuana quan se’l va aturar en el control.

A més d’aquesta intervenció, els agents van realitzar dos arrestos més a conductors ebris durant el mateix dissabte passat. Un control va ser a les 2.50 hores a una dona de 32 anys amb un resultat d’1,01 d’alcoholèmia, mentre que l’altre es va produir a les 2.11 hores perquè un resident de 49 anys va donar positiu amb una taxa de 0,91 grams d’alcohol per litre de sang, després d’haver patit un accident amb danys materials.

Pel que fa a la resta d’intervencions del cos de policia, el cap de setmana es va saldar amb dues detencions més. En aquest cas també es va tractar de conductors però per donar positiu per estupefaents.

En concret, la primera detenció va ser a tres quarts d’una de la matinada en la parada rutinària dels agents a un turista de 20 anys. Pel que fa a la segona, va ser a un resident de 23 anys, també en un control rutinari. En aquests controls, la policia va trobar un gram d’haixix al primer arrestat i 2,5 grams al segon, segons el balanç del cos que va publicar ahir.

tracking