Educació

Canal directe amb el servei d'inspecció d'Educació per denunciar bullying

La ministra d'Educació atribueix l'augment del nombre de casos a què es denuncia més

Comissió legislativa, ministra d'Educació, Ester VilarrublaConsell General

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Educació ha protagonitzat aquest migdia la tradicional compareixença legislativa per explicar les novetats del curs que va arrencar al setembre amb un total d'11.294 alumnes, pràcticament els mateixos que van acabar el curs passat. Un total de 74 estudiants són refugiats de la guerra d'Ucraïna.

Una de les novetats que ha detallat EsterVilarrublafa referència al pla de prevenció contra elbullyingi en "l'ampliació dels canals de notificació de casos". Concretament, s'habilitarà una línia directa amb el servei d'Inspecció del ministeri per denunciar assetjament o per si l'afectat o la família considera que les actuacions que s'estan fent per resoldre el problema des del centre implicat no són suficients. La titular d'Educació ha atribuït l'augment del nombre de casosa quèes denuncia més i es volseguirfacilitant les vies de comunicació per a fer-ho.

Vilarrublatambé ha defensat que considera que el reglament que regula l'ensenyament no presencial i al qual es podran acollir alumnes que declinin anar a l'escola per la prohibició de la simbologia religiosa ostentosa no suposarà un efecte crida perquè durant la pandèmia les famílies ja van demostrar que compartien que les escoles s'havien de mantenir obertes.

tracking