Detingut un jove amb 2.030 paquets de tabac al Pas

L’home va amagar el producte al cotxe i se l’acusa d’un presumpte delicte de contraban

Els paquets de tabac comissats per la policia.Policia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove no resident de 24 anys va ser detingut per la policia dimarts passat a la nit, després d’haver estat interceptat transportant més de 2.000 paquets de tabac, valorats en més de 7.000 euros, segons va informar el cos en un comunicat remès als mitjans de comunicació. Se l’acusa, segons van detallar les autoritats, de ser l’autor d’un presumpte delicte de contraban de tabac, un tipus que atempta contra l’ordre socioeconòmic.

Segons va informar el cos, els agents de policia van arrestar l’acusat dimarts passat, poc després de les 23 hores, quan va ser controlat intentant passar la frontera amb França amb els paquets de tabac. La policia el va poder localitzar arran d’un treball de vigilància conjunt amb la duana.

El cos va detallar als mitjans que el jove acusat de contraban transportava un total de 2.030 paquets de tabac valorats en 7.064,40 euros dins el seu vehicle, un Peugeot 306 amb matrícula francesa. Durant el registre del turisme, els agents de la policia van trobar les caixes amb el tabac estratègicament amagades sota els seients del cotxe i al maleter.

El cos de seguretat va destacar que la col·laboració amb la duana va ser essencial per poder controlar el presumpte contrabandista i s’emmarca en la intensificació de la lluita contra el contraban en cooperació amb els cossos de seguretat dels països veïns.

CIRCULAR SENSE PERMÍS

Aquesta no va ser l’única detenció que els agents del cos de policia van fer dimarts passat. D’altra banda, els agents de policia també van detenir un home resident de 20 anys a la frontera del riu Runer per conduir amb el permís retirat.

tracking