Empreses

MoraBanc activa un pla per estalviar un 15% d'energia

L'entitat s'ha adherit al conveni de mesures de Govern

MoraBanc tanca la pantalla de la façana i no posarà il·luminació nadalenca aquest anyFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MoraBanc aplicarà mesures amb l'objectiu de reduir un 15% el consum d'energia. L'entitat ha informat que s'ha adherit al conveni d'estalvi de Govern i que ha activat un pla "un pla d'acció i sobrietat" amb sis línies d'actuació que contemplen el control de climatització dels esapis i l'aigua de les aixetes, la reducció en l'ús de la il·luminació interior i exterior, l'optimització del funcionament dels aparells electrònics i informàtics i una campanya de sensibilització per a empleats i clients.

El banc ha indicat que les temperatures als espais de treball i d'atenció al públices programen a partir d'ara a un màxim de 20 graus a l'hivern i de 26 a l'estiu i també s'ha ajustat l'horari de funcionament. L'estalvi d'energia ha comportat a més "repensar" l'enllumenat per aprofitar al màxim la llum natural dins i fora dels espais de treball i per optimitzar el consum s'ha previst instal·lar sistemes LED i sensors de llum.

Les mesures afecten l'horari de funcionament de l'enllumenat exterior que es redueix i només s'encendrà els dies laborables des de la posta de sol fins a les 18 hores. Les accions més visibles seràn l'apagada de la gran pantalla informativa de la façana de l'edicifi central i l'eliminació de la il·luminació nadalenca. MoraBanc remarca que adopta aquest pla d'estalvi energètic "en consonància amb el compromís del grup per la sostenibilitat i responent a l'emergència derivada del canvi climàtic més que mai la sobrietat energètica és una prioritat indiscutible per a MoraBanc".

tracking