Naturland manté els preus dels forfets de temporada

L'estació oferirà descomptes i promocions durant la Fira d'Andorra la Vella

Esquí nòrdic a NaturlandNaturland

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Naturland manté les tarifes del forfet de temporada d'esquí nòrdic i del forfet Natur365 amb descomptes durant la Fira d'Andorra la Vella on hi serà present, segons informa el domini en un comunicat. Així, en el cas delsresidents s'aplicarà un -20%, conservant el preu d'adult (a partir de 14 anys) en 84 euros, mentre que la tarifa pels infants (6-14 anys) és de 52 euros.Pel que fa als residents a Sant Julià de Lòria, el descompte en el forfet de temporada s'enfila fins al 25%. D'aquesta manera, les tarifes són de 78,75 euros i 48,75 euros, respectivament.

El passi inclou l'accés als vestidors de l'estació, així com als circuits d'skimo i raquetes. També hi ha descomptes als serveis de restauració i a les botigues del centrei un forfet de dia gratuït Nord Pass. Pel que fa al forfet Natur365, que agrupa la temporada d'esquí i la de Bikecenter 2023, Naturland notifica que també s'apliquen descomptes promocionals i es podrà adquirir per140 euros per als adults i per 115 euros per els infants, i a més s'inclouen 5 entrades Aventura per a activitats al centre.

Així mateix, l'estació destaca que els no residentstenen un descompte del 15%, els infants menors de sis anys tenen la gratuïtat del forfet i els simpatitzants del NEC (Nòrdic Esquí Club Naturland la Rabassa) tindrna un 5% addicional.

A la Fira d'Andorra la Vella, l'estació presentarà les ofertes, programa d'activitats, les experiències de la nova temporada i el calendari de competicions a més de realitzar diferents sortejos.

tracking