cos de policia

Detingut un home per una presumpta agressió a la filla i dos més per alcoholèmia

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dijous passat un home, resident de 49 anys, per un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic, segons va informar ahir el cos a través d’un comunicat. La presumpta víctima va acudir al servei de Tràmits de l’edifici administratiu del Govern durant la tarda de dijous avisant que hauria estat agredida pel seu pare, a qui posteriorment els agents de policia van arrestar.

Per altra banda, el cos de seguretat també va detenir durant la matinada de divendres dos homes més, acusats de conduir sota els efectes de l’alcohol. Un d’ells, resident de 44 anys, va donar una taxa d’ 1,47 grams per litre de sang en un control rutinari, mentre que l’altre, resident de 27 anys, va donar una taxa de 2,02 grams per litre de sang en una parada específica, segons va explicar el cos de policia en el mateix comunicat.

FORMACIÓ EN EXPLOSIUS AL COS DE BANDERS

La policia ha iniciat dues formacions dins la cooperació entre els cossos especials. El grup Tedax està instruint el cos de duana en el reconeixement de substàncies explosives i, en pa­ral·lel, la policia ha iniciat també una formació al cos de banders centrada en la correcta utilització dels senyals acústics i lluminosos.

tracking