seguretat vial

Detingut un conductor ebri que va fugir després d'accidentar-se

Els agents van arrestar un home de 36 anys que va donar una taxa de 2,13 grams d'alcoholèmia a les sis de la tarda

Uns agents de la policia en la darrera campanya de control.POLICIA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia ha arrestat 11 conductors per alcoholèmies positives entre divendres i diumenge, segons el balanç fet públic aquest matí. Una de les intervencions es va produir arran d'un accident de danys materials a la General 2 dissabte a les 17.20 hores que va patir un resident de 46 anys amb una alcoholèmia d'1,95 grams. L'home va ser detingut en ser localitzat pels agents "minuts després que intentés fugir" del lloc sinistre, indica el cos de seguretat.

La taxa d'alcohol més elevada detectada els últims dies va ser 2,13 grams d'un resident arrestat a les 18.17 hores arran d'un accident amb danys materials a l'avinguda Tarragona de la capital. La matinada de dissabte, a les 1.37 hores, es va detenir en un control rutinari un turista de 39 anys amb 1,42 d'alcoholèmia, i pocs minuts més tard l'arrestat va ser un resident de 47 anys per positiu d'1,34 grams. I la tarda de dissabte va ser detingut un resident de 45 anys a les 20.30 hores per conduir amb una taxa d'1,38 grams i per tenir el permís retirat.

El cos de seguretat informa que aquesta matinada a les 1.30 hores els agents han arrestat un home que havia tingut un accident de danys materials a la rotonda de les Dos Valires i havia deixat el cotxe al mig de la calçada. El conductor va donar 1,45 grams d'alcohol per litre de sang en la prova que se li va fer.

Possessió de drogues

El cap de setmana ha comportat també tres detencions per possessió d'estupefaents. La quantitat més gran intervinguda són 1,4 grams de cocaïna i 10,2 grams d'haixix que duïa un turista de 22 anys interceptat en un control rutinari a la duana del riu Runer la matinada de dissabte. I la matinada de diumenge es va controlar amb un gram de cocaïna dos residents de 32 i 35 anys en un servei preventiu en les proximitats de locals d'oci nocturn.

Els agents van arrestar una turista de 27 anys divendres a les 14 hores al Pas de la Casa per donar una falsa identitat després de ser controlada per un furt de mercaderia en un supermercat.

tracking