Detingut a tocar de la frontera del Pas amb 54 quilos de marihuana

L’arrestat conduïa l’autocaravana on es va trobar la droga però va negar que fos seva

El municipi de l'Hospitalet.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 38 anys va ser detingut divendres passat al terme municipal de l’Hospitalet, a l’Arieja i a tocar de la frontera francoandorrana, després que els duaners localitzessin al vehicle que conduïa (una autocaravana) diverses bosses que contenien un total de 53,9 quilos de cànnabis, segons va informar el rotatiu La Dépêche.

Els fets van tenir lloc passats dos quarts de vuit de la tarda quan els agents de duanes van decidir escorcollar l’autocaravana que conduïa el detingut en un control rutinari i van trobar els estupefaents. Els duaners van comunicar la troballa a l’oficina antinarcòtics de la policia nacional (Ofast) amb seu a Tolosa de Llenguadoc, l’autoritat que va assumir després del cas.

L’home va ser arrestat i empresonat en espera del judici. En una primera declaració davant del fiscal, però, va assegurar que era innocent i que els estupefaents no eren seus. El detingut havia d’acudir ahir al migdia als jutjats de Foix en ser convocat pel procediment de compareixença immediata, tot i que no ha transcendit la declaració ni si s’ha modificat la situació processal. En qualsevol cas, durant la primera declaració davant el ministeri fiscal i segons va indicar La Dépêche, va assegurar que una tercera persona va col·locar la droga al vehicle.

tracking