El temps

Avís de nevades a partir de demà a la tarda

El servei de Meteorologia alerta que el divendres la cota de neu podria baixar fins als 1.700 metres

Avís per nevades a partir de demà a la tardaMeteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de Meteorologia alerta d'un canvi de temps que arribarà demà a la tarda i podria portar nevades fins a 1.700 metres al nord del país de cara al divendres. Les temperatures començaran a caure demà, amb precipitacions febles a la tarda que seran més abundants al nord i ràfegues de vent de fins a 50 km/h al matí als fons de vall i de 80 km/h en altitud. La cota de neu se situarà als 2.400 metres, peròpodria baixar als 2.000 metres a la nit i a 1.700 metres el divendres al matí. Tot i això, al centre i al sud del país hi dominaran les clarianes.Meteopreveu gruixos de neu nova de 30 centímetres a 2.500 metres i de 10 centímetres a 2.000 metres.

Per això, el departament de Mobilitat recorda que ja és vigent l’obligatorietat de circular amb equipaments en cas de neu o gel a la calçada i que s'equipi el vehicle.

Clarianes el cap de setmana

L'entrada d'una nova dorsal anticiclònica tornarà a fer pujar les temperatures i el sol tornarà a ser el protagonista, amb màximes de 12 graus a la capital, 8 graus a 1.500 metres i 2 graus al Pas de la Casa. El diumenge també es preveu assolellat, amb mínimes que baixaran fins als -1grausa la capital.

tracking