Gallardo participa en la reunió de ministres de la Cimera Iberoamericana

El ministre d'Economia ha destacat l'aposta d'Andorra per la innovació

Gallardo participa en la reunió de ministres de la Cimera IberoamericanaGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha participat avui en la V reunió de ministres i altes autoritats iberoamericanes de ciència, tecnologia i innovació que té lloc a Santiago de Compostel·la. La trobada s'ha emmarcat enlesreunions ministerials prèvies a la XXVII Cimera Iberoamericana de caps d'estat i de Govern, que se celebrarà a la República Dominicana el 2023.

Gallardo ha intervingut en la segona taula rodona de la jornada sota el títol 'Desenvolupament i implementació de l'Estratègia Iberoamericana d'Innovació', on ha destacat l'aposta d'Andorra per la innovació amb fets com la creació d'Andorra Recerca i Innovació. A més, ha emfatitzat la importància del procés de definició i implementació de l'estratègia nacional d'innovació i emprenedoria juntament amb els actors públics i privats del sector i s'ha referit al Projecte de llei d'economia digital, "l'emprenedoria i la innovació", així com al foment d'Andorra com a Living Lab per tal d’obtenir un benefici compartit de les millores que aporten les noves tecnologies.

La trobada de ministres ha continuat amb més diàlegs ministerials i taules rodones i l'esdeveniment finalitzarà demà amb una cerimònia de clausura.

Gallardo participa en la reunió de ministres de la Cimera Iberoamericana

tracking