SALUT

L'UdA acull la mostra fotogràfica "Històries per viure"

L'exposició compta amb onze fotografies que aborden l’experiència de la donació i el trasplantament d’òrgans

La mostra es podrà veure del 2 al 25 de novembreUdA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat d'Andorra (UdA) aculldel 2 al 25 de novembre, l’exposició "Històries per viure", una mostrafotogràfica itinerant que aborda l’experiència de la donació i eltrasplantament d’òrgans des d’un punt devista íntim i personal, segons informa l'ens acadèmic en un comunicat. Així, lesonzefotografies que conformen l’exposició, organitzada per l’Associació deTrasplantats i Donants d’Andorra (ATIDA) i patrocinada pel Col·legi Oficial d’Infermeriad’Andorra (COIA) i elGovern d’Andorra, són obra de la fotògrafa i infermera ChiquiNovis i pretenen fer reflexionar alvoltant del gest generós de la donaciói l’oportunitat de vida.

El projecteha comptat amb lacol·laboració altruista de la mateixa artista, la qual ja ha utilitzatanteriorment la fotografia com a mitjà d’expressió de temes relacionats amb lasalut com també de persones d’Andorra que han rebut untrasplantament gràciesa la solidaritat de donants. Com és el cas de la Céline De Barros, estudiantde l’UdA, que ha rebut tres trasplantaments de ronyó i un de fetge i és la protagonista del cartell de l’exposició, segons destaca l'UdA.

La mostra, que espot visitar de manera gratuïta, en l’horari d’obertura, a l’edifici principal dela Universitat (accés plaça de la Germandat), és un més dels projectes ques’impulsen des de l’ATIDA per fomentar la donació d'òrgans al país.

tracking