Govern

Govern estudia un conveni de no doble imposició amb Singapur

El ministre Gallardo es troba a Singapur per participar demà i dijous al congrés del Global Sports Innovation Center de Microsoft

Gallardo reunit amb el viceprimer ministre, Heng Swee KeatGovern

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El ministre d'Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha mantingut avui diverses reunions de treball i trobades bilaterals a Singapur. Una d'elles ha estat amb el viceprimer ministre i ministre Coordinador de Polítiques Econòmiques,HengSweeKeat, i amb el ministre de Comerç i Indústria, S.Iswaran. Gallardo ha explorat amb els dos ministres la possibilitat de tancar un acord de reciprocitat d'inversió estrangera que agilitzi les inversions en els dos països com a plataforma d'internacionalització de les dues economies, segons informa l'executiu en nota de premsa. El conveni és el pas previ a explorar un possible conveni de no doble imposició en "migi/ollarg termini".

Tanmateix, també s'està treballant en un acord ambEnterpriseSingaporeper "afavorir el contacte dels ecosistemes d'empreses emergents i d'innovació dels dos països". A les reunions també hi ha participat el secretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, MarcGalabert.

El ministre es troba a Singapur per participar en el congrés del GlobalSportsInnovationCenterde Microsoft, que tindrà lloc entredemài dijous i comptarà amb una "descadaparticipació" del país.

tracking