Meteo

Previsió de nevades a partir dels 1.400 metres demà a la nit

La neu quedarà restringida a la part nord del país

Neu aquest matí al Pas de la CasaMobilitat

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Nevades febles al nord i glaçades que s'hanestèsgairebé tot el país en una nit que s'ha caracteritzat per ser freda. El servei de Meteorologia apunta que únicament s'han mantingut valors positius de temperatura en les zones urbanes dels fons de la vall central. El termòmetre ha marcat els -7,9 a la Solana i els -7,8 a les Fonts d'Arinsal avui a les 7 del matí. En aquest sentit, les nevades febles que han caigut en les zones més altes del país han provocat que des de les 19 de la tarda d'ahir i fins avui al migdia hagi estat obligatori circular amb equipaments per passar el port d'Envaliraa la General 2, en l'accés cap a França per l'RN22, i a l'RN320 al coll de Pimorent.

La previsiómeteorològicaés que la resta del diacontinuïennuvolat al nord, amb possibilitat d'algun floc de neu a la tarda, i clarianes a la resta del territori. Les temperatures màximes seran de 14ºCa Andorra la Vella, 9ºCa 1500 metres i 1ºCal Pas de la Casa.

Meteoinforma que l'inici de setmana comportarà l'entrada d'un nou front que provocarà que el flux giri a component oest amb més nuvolositat i precipitacions generalitzades a mig matí, que podrien ser més intenses durant la tarda. La cota de neu baixarà dels 2.400 als 1.700 a la tarda. De nit, ja restringides al nord, les nevades podran arribar fins als 1.400 metres. El departament alerta que el vent serà moderat de component nord-oest, amb fortes ràfegues de fins a 90 km/h enaltitud.

Temperatures a les 7 del matí al país

tracking