més senzilla i completa

L'app Andorra Salut inclou l'opció de demanar cita

La nova actualització també permetrà accedir a resultats mèdics nous i antics

L'aplicació Andorra Salut.L. Q.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’equip del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) va presentar ahir les noves funcionalitats de l’aplicació Andorra Salut. Una de les més destacables és que hi haurà l’opció de demanar cita directament a través de l’app i, per tant, ja no s’haurà de fer de manera presencial ni telefònica. Així mateix, la nova actualització permetrà al pacient accedir a tots els seus informes mèdics, que inclouen a partir d’ara radiografies i analítiques, sempre que s’hagin fet en centres mèdics del SAAS.

L’aplicació Andorra Salut es va crear el juliol del 2021 en el marc de la pandèmia mundial i, en aquest any i mig, ha sumat 32.000 descàrregues i 12.000 usuaris únics. Tanmateix, els propers dies comptarà amb una versió adaptada a les noves necessitats mèdiques de la ciutadania.

A banda de demanar cita i facilitar tota mena d’informes mèdics, la nova versió d’Andorra Salut permetrà accedir a l’app amb el reconeixement facial i l’empremta digital, i incorporarà enquestes i qüestionaris mèdics adreçats als usuaris, que tenen com a objectiu fer recerca sobre quin és l’estat de salut dels locals. D’altra banda, Jordi Serrano, assessor del SAAS per als projectes de digitalització, va informar que s’està treballant per poder oferir aviat cites mèdiques virtuals.

NOVES FUNCIONS

-Demanar cita

El pacient podrà demanar cita a través de l’aplicació, sense necessitat d’acudir al centre mèdic presencialment ni fer cap trucada.

-Accedir a informes

També estaran disponibles tots els informes mèdics, tant recents com antics, incloent-hi a partir d’ara radiografies i analítiques.

-Accés biomètric

Finalment, l’accés a l’aplicació serà més senzill gràcies al reconeixement facial i l’empremta digital.

tracking