Detingut un home per agredir a un policia amb un cop de cap

El cos també va arrestar un altre home per llançar una cadira al cap a un altre en un bar

El despatx central de la policia.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home resident de 32 anys ha estat detingut aquesta matinada després que el personal d’un restaurant d’Andorra la Vella requerís els agents perquè l’home estava molt alterat, segons informa la policia en un comunicat. Així, quan van arribar a l’establiment, aquest va reaccionar de manera desproporcionada desobeint els policies i, un cop arrestat, els va amenaçar i va propinar un cop de cap a la cara a un d’ells. Per això, el cos el deté com a presumpte autor de delictes contra la funció pública, desobediència, contra la llibertat, i contra la integritat física i moral.

Durant aquesta setmana, la policia també va arrestar un altre homeresident de 49 anys, perquè, durant una discussió dilluns a la tarda en un bar de Sant Julià, va llançar presumptament una cadira al cap a l’altra part implicada causant-li una ferida.

El cos també ha arrestatun home no resident de 38 anys a la frontera del riu Runer per introduir 0,5 grams de cocaïna i un home resident de 30 anys, per conduir sota els efectes de l’alcohol amb una taxa d’1,74 durant aquesta darrera setmana.

tracking