Detingut per donar un cop de cap a la cara a un policia

L’home va agredir l’agent després de ser arrestat en un restaurant d’Andorra la Vella

Un cotxe de policia davant del despatx central del cos.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home resident de 32 anys va ser detingut la matinada d’ahir després que el personal d’un restaurant d’Andorra la Vella requerís els agents perquè estava molt alterat, segons va informar la policia en un comunicat. Així, quan van arribar a l’establiment, l’home va reaccionar de manera desproporcionada desobeint els policies i, un cop arrestat, els va amenaçar i va propinar un cop de cap a la cara a un d’ells. Se’l va detenir per delictes contra la funció pública, desobediència, contra la llibertat, i contra la integritat física i moral.

La policia també va informar de l’arrest d’un altre home resident de 49 anys, perquè, durant una discussió dilluns a la tarda en un bar de Sant Julià, va llançar una cadira al cap d’una altra persona causant-li una ferida. El cos també va detenir un home no resident de 38 anys a la frontera del riu Runer per introduir 0,5 grams de cocaïna i un home resident de 30 anys, per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Per altra banda, al llarg d’aquesta setmana els agents també han detingut un no resident de 40 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per presentar al servei d’Immigració un document fals sobre la seva activitat laboral. L’arrestat cursava una sol·licitud per obtenir l’autorització de residència i treball. A més, un altre home no resident de 25 anys va ser detingut després que, en un control, els agents constatessin que s’havia identificat anteriorment amb una altra identitat.

tracking