Detingut un reincident per agredir la parella

L’agressor, un home no resident de 33 anys, ha estat arrestat dues vegades en quatre dies

El despatx central de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la matinada de diumenge al Pas de la Casa un home no resident de 33 anys per agredir la parella. Es tracta de la segona vegada en només una setmana que els agents el detenien per un presumpte delicte de violència de gènere. Dijous de la setmana passada l’home també va ser arrestat a Canillo per fets similars i amenaces a la mateixa dona.

Durant el cap de setmana es van produir un total de tretze detencions, algunes de les quals per agressions. La primera va ser dissabte a les 22.45 hores, quan la policia va arrestar a Andorra la Vella un home i una dona residents de 23 i 25 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral per agredir-se mútuament al domicili on conviuen. Seguint amb les detencions per agressions, la matinada de diumenge, a les 4.40 hores, els agents van arrestar dos homes residents, de 44 i 37 anys, com a presumptes autors d’una agressió a un tercer en una baralla a l’exterior d’un local d’oci nocturn de la capital, d’on els havien fet fora a causa d’una discussió.

D’altra banda, dissabte a les 12.40 hores els agents de la policia van arrestar a la frontera del riu Runer un home no resident de 43 anys per introduir cinc grams d’heroïna.

Pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol, la policia va arrestar el cap de setmana quatre ciutadans. Dissabte, va detenir a les 20.25 hores un resident de 44 anys amb una taxa d’1,05 grams per litre en un control específic. Diumenge, el cos d’ordre va arrestar a les 3 hores un altre resident de 24 anys amb una taxa d’1,80 grams per litre arran d’un accident amb danys materials. Minuts més tard, a les 3.35 hores, una resident de 44 anys amb una taxa de 0,99 va ser detinguda i, finalment, a les 21.20 hores del mateix diumenge va arrestar una resident de 52 anys, amb una taxa d’1,83, en un control específic després de rebre l’avís d’un altre conductor.

tracking