el conductor circulava contra direcció

Ingressat a l'UCI un ciclista atropellat per un vehicle

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Un ciclista va resultar ferit ahir al matí després de ser envestit per un vehicle que circulava contra direcció a la part alta de l’avinguda Fiter i Rossell. La víctima, un home resident de 51 anys, va ser traslladada a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on va haver de ser ingressada a l’UCI. Segons va informar el cap de guàrdia al Diari, l’home va patir diverses fractures òssies. Ara bé, el metge va apuntar que es trobava en un estat de salut estable.

Després dels fets, la policia va detenir l’autor de l’atropellament, un home no resident de 64 anys, que va passar a disposició judicial ahir a la tarda. Segons va informar el cos, se l’acusa de ser l’autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva per conducció temerària, i contra la integritat física i moral per lesions.

La policia va informar que els fets van tenir lloc ahir a les 11.30 hores a la part alta de l’avinguda Fiter i Rossell, a la CG-3. El conductor del turisme, que circulava contra direcció, va col·lidir amb la bicicleta.

tracking