ANDORRA TELECOM

Més dades mòbils i alguns preus reduïts

La companyia aplicarà les noves condicions de forma automàtica a partir d’avui

Més dades mòbils i alguns preus reduïts

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom aplica a partir d’avui una sèrie de millores en les tarifes mòbils de contracte. Aquestes les va fer públiques ahir el portaveu de la companyia, Carles Casadevall, i suposen en algunes tarifes com la M i la L una reducció del preu mensual de quatre euros. Així mateix, en totes les quotes hi ha un increment de les prestacions traduïdes en més minuts per fer trucades i més dades mòbils. Les noves condicions s’aplicaran de forma automàtica i Casadevall va insistir que “els clients no han de fer res”.

Els canvis afecten totes les tarifes de mòbils existents. La XS manté el preu de 5,50 euros mensuals i els minuts nacionals, però augmenta el nombre de dades mòbils de 100 MB a 200 MB. La tarifa S, la més utilitzada amb 21.500 usuaris, també aguanta l’antic preu de 16 euros. Tanmateix, els usuaris gaudeixen a partir d’avui de 300 minuts de trucades nacionals, 30 minuts de trucades internacionals i 6 GB. Abans només oferia 2 GB.

Pel que fa a la M, la segona més contractada amb 20.000 usuaris, rebaixa el preu a 26 euros, quatre menys que abans, i augmenta algunes prestacions. Els minuts per fer trucades dins el país es mantenen en 3.000, però els minuts internacionals augmenten a 300 i les dades mòbils a 30 GB. Finalment, la tarifa XL desapareix i s’annexiona amb la L, que també pateix una rebaixa de quatre euros en el preu total i se situa en 56 euros. Aquesta tarifa ofereix un increment en totes les seves prestacions, amb la novetat que per 12 euros hi ha l’opció de contractar roaming a Europa i els Estats Unit. En darrera instància, les tarifes modulars gaudeixen de tres vegades més de dades mòbils. En total, 25 GB.

L’únic punt en comú de les noves quotes mòbils és que totes han patit un augment de les dades. En efecte, Casadevall va explicar ahir que Andorra Telecom es va decidir a fer tots aquests canvis en observar un augment generalitzat de l’ús de les dades entre els seus usuaris, i per això totes les tarifes gaudeixen a partir d’ara de més dades mòbils. Tot i això, la companyia descarta de moment oferir dades il·limitades com en països com a Espa­nya: “Creiem més en el concepte de donar més dades que no pas donar-les il·limitades.”

Així mateix, Casadevall va puntualitzar ahir que un altre dels motius darrere d’aquestes millores és l’augment de població que ha experimentat el país en els darrers mesos, que alhora ha suposat “un increment de les línies de mòbil registrades”. Tanmateix, la nova graella de tarifes suposarà una pèrdua d’ingressos que Andorra Telecom estima en 1,5 milions d’euros.

Davant aquests canvis, la companyia informa que els clients no han de fer cap acció. Les modificacions s’apliquen automàticament a partir d’avui i, en tot cas, Andorra Telecom està enviant SMS personalitzats a tots els clients amb un enllaç on podran consultar les millores.

tracking