controlats per substàncies estupefaents

Dos detinguts més relacionats amb l'operació antidroga

Un resident de 40 anys va ser el primer arrestat dijous passat

Desmantellat un punt de venda de droga.policia

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir ahir a la tarda dues persones més acusades de traficar amb drogues i relacionades amb l’operació antidroga de dijous passat, quan el cos d’ordre va arrestar un home resident de 40 anys per possessió i intercanvi d’estupefaents. Els agents ja van alertar que “no descartaven més detencions”.

L’operació de dijous es va fer també a la tarda, quan els agents van veure l’home de 40 anys “amb una actitud sospitosa”, segons van informar. En el moment en què la policia va controlar l’home, el va trobar en possessió de dos embolcalls amb un gram i mig de cocaïna, tres cabdells de marihuana amb un pes de dos grams, una porció d’haixix de dos grams i 400 euros en bitllets petits. Així mateix, per la quantitat que duia a sobre i davant la possibilitat que pogués dedicar-se al tràfic d’estupefaents, la policia va decidir escorcollar el domicili de l’arrestat.

En aquest segon escorcoll, els agents del cos de policia van localitzar 422 grams més de marihuana preparada per al consum, 26 grams d’haixix i petites quantitats de cocaïna, MDMA –substància usualment coneguda com a èxtasi– i bolets al·lucinògens. Al pis del detingut també hi havia una bàscula de precisió, llavors per al cultiu i pots buits on havia emmagatzemat marihuana, fet que la policia indica que corrobora la possibilitat de dedicar-se al tràfic de drogues.

tracking