Estupefaents

Desmantellat un punt de venda d'heroïna, marihuana i haixix a la capital

La policia ha detingut dues persones en un pis on va trobar 5.225 euros en efectiu

Droga, diners i objectes per vendre estupefaents intervinguts per la policiaSFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha desarticulat el segon punt de venda d'estupefaents en dos dies, segons ha informat aquest matí. Els agents van detenir dues persones i van intervenir 254,6 grams de marihuana, 30 grams d'haixix, 7,8 grams de bolets al·lucinògens i 5.225 euros en efectiu a un domicili d'Andorra la Vella. L''Operació Filtre' es va desenvolupar divendres passat després de fer vigilàncies a un pis de la capital on el cos havia estat alertat que hi havia "molt moviment de persones entrant i sortint constantment amb pocs minuts de diferència".

El servei d'ordre va detenir un resident de 57 anys, poc abans de les quatre de la tarda de divendres, a l'immoble amb 4,2 grams de marihuana i 14,5 grams d'heroïna i un altre que sortia del pis amb 5,3 grams de marihuana. Els agents van sospitar que es tractava "'un punt important de venda de droga" i van arrestar el llogater del pis, un resident de 55 anys, divendres a les 17.55 h, segons exposa el cos.

L'escorcoll al pis va permetre trobar les diferents quantitats de substàncies il·legals, els diners en efectius, dues bàscules de precisió i moltes bosses de plàstic buides per preparar noves dosis. El cos de seguretat remarca que amb els 254,6 grams de marihuana localitzats es podien haver preparar 67 dosis i recalca que al moment de la intervenció dels agents hi havia "dues persones més consumint porros de marihuana i en possessió, cadascuna d'elles, d'una bossa que acabaven de comprar amb 5,3 grams" de la droga.

La policia destaca que aquesta operació s'afegeix a la que es va fer dijous amb el decomís de 422 grams de marihuana preparada per al consum, a més de petites quantitats de cocaïna, entre d'altres estupefaents.Els dos arrestats van passar a disposició judicial el cap de setmana i la policia no descarta més detencions.

Droga a un local nocturn

El cos de seguretat ha indicat que dissabte es va detenir un turista de 34 anys amb 5,5 grams de cocaïna a un local de nit on van ser requerits "quan l'home estava oferint presumptament la droga als clients de l'establiment". Aquest arrest forma part de la vintena de detencions de la setmana passada entre els quals hi ha dos turistes més, de 28 i 25 anys, que van ser controlats a la frontera del riu Runer dissabte i diumenge amb petites quantitats d'estupefaents.

tracking