La NEU ARRIBA A LES PORTES DEL PONT DE La puríssima

Primera nevada generalitzada a tot el país

Cotxes coberts de neu ahir al matí al Tarter.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Andorra es va despertar ahir coberta de blanc, després que dissabte a la nit nevés amb intensitat a tots els racons del país, esdevenint la primera nevada generalitzada de la temporada. Així, fins i tot la capital va rebre la neu, que es va mantenir encara al matí, però que es va anar desfent al llarg del dia.

Les condicions meteorològiques van afavorir, sobretot, les estacions d’esquí, que tot just van obrir al públic aquest cap de setmana i que diumenge al matí es van trobar amb gruixos de 20 centímetres de neu nova. Aquesta nevada va arribar, a més, en ple pont de la Constitució espa-nyola i a les portes del pont de la Puríssima, quan s’espera l’arribada més nombrosa d’esquiadors als camps de neu del país.

Ara bé, la nevada també va ocasionar algunes afectacions a les carreteres del Principat. En aquest sentit, la policia va notificar diversos accidents de trànsit durant la nit de dissabte a diumenge, que només van tenir com a conseqüència danys materials i cap ferit. Davant l’arribada de fred i neu, el cos va aprofitar l’avinentesa per recordar que és obligatori tenir el vehicle equipat amb rodes de contacte o cadenes quan neva i que, aquests dies, també d’una gran afluència turística, es recomana prioritzar els desplaçaments a peu i evitar el vehicle privat en la mesura que sigui possible.

tracking